Immár sorozatban ötödik alkalommal került fel az Alcaplast a „100 Legjobb Cseh” ankét ranglistájára. Annak ellenére, hogy az országban sürgősséggel lett kihirdetve a szükségállapot és az azzal járó megszorító korlátozások, az ünnepélyes eseményre az eredeti tervek szerint került sor a Prágai vár Spanyol termében. Radka Prokopová és František Fabičovič tulajdonosok megbízásából a díjat Lukáš Vozdecký vette át.

„A 2021. évben is óriási munkát végeztünk el dolgozóinkkal karöltve: legyőztük a pusztító tornádót, a nyersanyaghiányt és a gazdasági krízist, nem utolsó sorban pedig a világjárvány két hullámát. Mindezen akadályok ellenére is sikeresen álltunk az új üzleti kihívások elé és továbbra is folytattuk a növekedést. Az itt elért helyezésünket elsősorban az összes akadállyal szemben tanúsított hozzáállásunkként értelmezem, amelyeket ez az új korszak hozott magával, és egyben szeretném megköszönni valamennyi dolgozónk támogatását”, fűzte hozzá az eseményhez Radka Prokopová, az Alcaplast ügyvezető igazgatója.

A díjakat 1996 óta a Comenius Társaság adja át a „100 Legjobb Cseh” ankét pályázatának keretein belül. A pályázat célja, láthatóvá tenni azokat a cseh vállalkozásokat gazdasági tevékenységük széles spektrumában, akik kiváló, vagy rendkívüli eredményeket érnek el.

Tekintse meg a többi vállalkozást is, akik az Alcaplast vállalattal együtt kerültek fel a ranglistára: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal