Időt és munkaerőt takarít meg

Az AlcaSystem felválthatja a tégla és gipszkarton falakat is. Használható mind nagyobb fejlesztési projektekben, mind családi házak építésében vagy rekonstrukciókban. Az építkezésre szállított előregyártott falak jelentősen felgyorsítják a munkát, így időt és költséget takarítanak meg. Minél nagyobb egy projekt, annál nagyobb a megtakarítás.Gyors
tiszta építkezés

A fal három alapelemből áll, melyek egyszerűen összeilleszthetők, mint egy kirakós. A fal összeszerelését egy betanított személy is elvégezheti speciális képzettség nélkül. A teljes beépítés, beleértve a gipszkarton borítást is, száraz munkafolyamattal történik, így nincs szükség technológiai szünetekre.

Pontosság
tökéletesen sík felületekért

Az AlcaSystem rendszerek teljesen egyenesek, a sarok csatlakozók segítségével mindig megfelelő szöget biztosít. A fal összeillesztése után egy tökéletesen sík és szilárd fal jön létre, amelyet gipszkartonnal lehet befedni. Nem áll fenn a gipszkarton elhajlásának vagy a burkolat repedésének veszélye.

A fal magas teherbírása

Az AlcaSystem függönyfalként vagy önhordó falként is felszerelhető. A német MPA tesztelő laboratóriumokban tesztelték és tanúsították, akár 400 kg excentrikus terhelhetőségre.

Hangszigetelés
a tűzállóság érdekében

Az AlcaSystem akkreditált vizsgálati laboratóriumokban az európai szabványok szerint tanúsított, megfelel a modern építési megoldások követelményeinek.

Alacsony súly,
magas szilárdság

Az AlcaSystem részek gyártásához használt anyag kis súlyú és ugyanakkor nagy szilárdságú. Az előregyártott falat, beleértve az integrált szanitereket és csőrendszereket, 2 személy is el tudja szállítani.

Előregyártás

A falak előkészítése időt takarít meg az építkezésen. Teljesen készen szállítható a már integrált szaniterekkel és csővezeték rendszerrel. Kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható és könnyen kezelhető. A fal tökéletesen rugalmas, így az építkezésen előre nem látható körülmények között is könnyen alkalmazható.

Saját termelés és készletek

A profilok és minden tartozék gyártása Csehországban történik. A többi Alca termékhez hasonlóan készletet is tartunk. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk az időben történő szállítást, és ezáltal csökkenthetjük az állásidőt az építkezésen.


Tetszik Önöknek ALCASYSTEM?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Megoldások bármilyen térre

Az AlcaSystem teljes értelemben moduláris. Függönyként használható. A rendszer szabadon elágazható L vagy X alakban, és bármilyen térben elfér. Az AlcaSystem falainak méretei semmilyen módon nem korlátozottak, bármilyen szélességű és magasságú falat lehet létrehozni. A falat, ferde mennyezetek esetén le is lehet vágni tetszőleges szögben, továbbá a nyílászárók részére is ki lehet vágni a kívánt méretet. A szaniter berendezés és csővezeték rendszer mindig belülre van beépítve.

Minden egy gyártótól

A falak gyártását a cseh Alca Group csoport biztosítja, amely a két legnagyobb cseh szaniter- és csővezeték rendszerek gyártója - az Alca társaság és az FV Plast. Ez garantálja az összes alkatrész 100% -os kompatibilitását és az első osztályú minőséget, amelyet évtizedes fejlesztés bizonyított.

ALCASYSTEM vše od jednoho výrobce

Vegye fel velünk a kapcsolatot ALCASYSTEM?

Töltse ki az űrlapot, és visszahívjuk Önt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Az űrlap elküldésével elfogadom a megadott személyes adatok feldolgozását, hogy válaszolhassak az elküldött üzenetre. A személyes adatokat az adatvédelmi irányelvek szerint dolgozzuk fel.