Az Alcadrain társaság 1998-ban alakult cseh családi vállalkozásként, Alcaplast néven. 2022-ben az Alca csoport részeként nevet változtatott. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitergyártója, több mint 1000 féle szaniteráru terméket gyárt, több mint 110 000 m2 területen - szelepeket, szifonokat, modulokat,zuhanyfolyókákat, padlóösszefolyókat, WC-ülőkéket és számos egyéb terméket.

Alcadrain o společnosti

Az Alcadrain rohamosan terjeszkedik, ami elsősorban az Alca prémium márka minőségi és design termékeinek köszönhető, melyeket a cég saját maga tervez, és számos díjat nyert, mint például a Red Dot Award 2014 a FLAT nyomólap kollekcióért vagy az iF Design Award 2018 díj az érintés nélküli NIGHT LIGHT nyomólapokért.

Alcadrain o společnosti

A társaság sorozatban ötödik alkalommal védte meg pozícióját a 100 legsikeresebb cseh cégek között A 100 Legjobb Cseh versenyen, és 2019-ben a vállalat tulajdonosai - Radka Prokopová és František Fabičovic házaspár - elnyerték a rangos 2018 EY Vállalkozója díjat a Cseh Köztársaságban.

Alcadrain o společnosti

Az Alcadrain termékek egyaránt alkalmazhatók új épületeknél és felújításoknál is. Az Alcadrain gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a termékek megbízhatóságra és minőségére. Mielőtt az Alca termékek kikerülnek a břeclavi gyárból, minőségi vizsgálatokon esnek át.

Alcadrain o společnosti

Az Alcadrain két másik céggel együtt az Alca csoporthoz tartozik - az Alcapipe, a legnagyobb cseh csővezeték rendszer gyártó, korábban FV Plast néven, és az Alcafix, amely fürdőszobák és toalettek építéséhez és felújításához moduláris rendszereket gyárt.

Alcadrain o společnosti

A küldetésünk, olyan termékek gyártása, amelyek megbízhatóan működnek és megfelelnek a vásárlók igényeinek.

Éves jelentés 2023 bg
Éves jelentés 2023 ico
Mit értünk el tavaly?
Éves jelentés 2023

Videó a vállalatról