Elegancia, dizájn és innováció. Ezek az Alca Group értékei, amelyek tükröződnek új prágai bemutatótermünkben is. Jöjjön el és tekintse meg az ALCA cseh gyártó termékeinek első osztályú minőségi és luxus termékeit. Szeretettel várjuk !


Projekt választék

1200 m2 -es területen megtalálja az Alca Group színes választékát, melyet minden projekthez fel tud majd használni. ALCA szaniter berendezéseket, PV Plast csőrendszereket és Alcasystem falakat egyaránt. Tervezői csapatunk készen áll segítséget nyújtani a megfelelő termék kiválasztásánál vagy szakszerű tanácsot adni.

Találkozót egyeztetni

ALCA - kompletní sortiment
ALCA - kompletní sortiment
ALCA - kompletní sortiment

Premium
design

Győződjön meg róla személyesen, hogy termékeink nemcsak tökéletesen kidolgozottak és funkcionálisak, hanem luxus a kialakításuk is, amely neves tervezők munkájának köszönhető. Az tervezőknek teljes áttekintés áll rendelkezésükre a rozsdamentes acélból készült termékek programjáról, a nyomólapokról vagy a dizájn folyókákról és rácsokról. Akár a minimalista dizájnt részesíti előnyben, vagy egy meghatározó elemet keres a fürdőszobába, nálunk garantáltan megtalálja.

A bemutatóteremben több falrendszert is kiépítettünk, nemcsak kivitelezők, hanem tervezők számára is. Itt talál egy mintafalat, ahol szakértőink segítségével tesztelheti a beépítés egyszerűségét, amely bemutatja falrendszereink minden előnyét a gipszkarton vagy téglafal kiépítéséhez képest.

További információ az Alcasystem-ről

Alcasystem egyszerűsítse az építkezést

Csővezeték rendszerek

2021-ben az Alca csoporthoz került FV Plast csőrendszerei a fűtés és vízelvezetés terén megoldást jelentenek a lakó- és ipari épületekben. Tekintse meg a 37%-kal nagyobb áramlási sebességű PP-RCT csövek és idomok teljes áttekintését, valamint ismerje meg a többrétegű univerzális MULTIPERT csövek előnyeit a fűtési rendszerekhez.

Találkozót egyeztetni

A COMFORT egy integrált padlófűtés és mennyezeti hűtési rendszer, amely egész évben tökéletes hőkomfortot biztosít helyigény nélkül – egyszerűen fogalmazva, ez egyáltalán nem látszik az épületben. Tapasztalja meg, mindez hogyan működik a bemutatótermünkben. Valamint díjmentesen elkészítjük a terveket az Ön építkezéséhez.

Bővebben a rendszerről

Láthatatlan fűtési és hűtési rendszer

Szakértői képzések

Az Alca Academy terv részeként szakmai továbbképzéseket szervezünk olyan szakembereknek, vízvezeték-szerelőknek, tervezőknek, építészeknek, akik nap mint nap ALCA termékeket használnak munkájuk során.
Természetesen csapatunk egyéni megbeszélésre is készséggel áll rendelkezésére, vagy az Ön igényeire szabott szakértői képzést állít össze.

A képzések időpontjának megtekintése


Képgaléria


Kontakt

Cím
Komunardů 1626/35
170 00 Praha 7 - Holešovice
Česká republika
Nyitvatartási idő
Po–Pá 9.00–17.00 hod.
Kapcsolat megtekintése