Új design nyomólapok Lucie Koldová tervezőtől Dot.Dot. és Linka

Bemutatjuk a Dot.Dot. és Linka nyomólapokat. Mindkét nyomólap kialakításának középpontjában egy domináns elem található – egy körbefutó díszlista. Maga a nyomólap testhez hasonlít, melynek markáns kontúrjait kiemeli a díszlista . Ez a design elem ötvözi az egyszerűséget a történettel. A finom lekerekítésben és minimalizmusban megnyilvánuló hangsúly egy átlagos nyomólapot esztétikus darabbá alakít át" – így írja le gondolatait Lucie Koldová.

Új nyomólap Linka

Szigorú vonal lágy díszlistával
A nyomólapot a modern építészet formái és vonalai ihlették. Első pillantásra nem tűnik meggyőzőnek . De a lekerekített díszlistának köszönhetően a folyó víz áramlását kelti.

Egybeolvad a falsíkkal, vagy kiemelkedhet a burkolat fölé
Bármi legyen is az igény, a színvariációk széles skálájában minden ötletre talál megoldást. Ráadásul a Linka nyomólapok olyan vékonyak , hogy beleolvadnak a burkolat síkjába.

Új nyomólap Dot.Dot.

A kör, mint a tökéletesség szimbóluma
Az egyszerűség és a hatékonyság a Dot.Dot nyomólap két fő jellemzője. A kör hagyományos szimbólum, melyet a körülölelő elegáns ív hangsúlyoz, a folyó víz történetét hordozza. És mi több, remekül fog mutatni a fürdőszobában.

A kontrasztok játéka
Öt színváltozat illeszkedik minden fürdőszobához. Így a minimalista dizájnra helyezett hangsúly a nyomólapnak egyenletes szoborszerű karaktert kölcsönöz. Ellenkező esetben a minimalista fekete és a kihívó arany közötti különbség merészséget és eleganciát kölcsönöz minden helyiségnek.

a nyomólapok tervezője Lucie Koldová

Letisztult és élénk irány
Lucie Koldová a cseh formatervezés egyik fontos alakja. Bútorokat, világítást, dekorációkat tervez, és most az Alcával együttműködve megalkotta a Linka és a Dot.Dot nevű dizájn nyomólap sorozatot.

Mindkét nyomólap meghatározó eleme a díszlista. Az ihletet számára a folyó áramlása adta,

Lucie Koldová
„Ez a design elem ötvözi az egyszerűséget a történettel. A finom lekerekítésben és minimalizmusban megnyilvánuló hangsúly egy átlagos nyomólapot esztétikus darabbá alakít át" – így írja le gondolatait Lucie Koldová.“
Popisuje ideu Lucie Koldová.

Színváltozatok

Összesen 8-féle színváltozat A matt feketétől a hófehérig.

Linka

Dot.Dot.

Az Alca nyomólapok előnyei

Kibillenthető nyomólapok

course info icon

A nyomólapok keretét kibillenthető mechanizmussal bővítettük, a nyomólap könnyebb eltávolításáért. Így az egyes WC-modulokban található tabletta adagolóval kombinálva létrehoz egy rendszert az Ön toalettjének még nagyobb higiéniájáért.

Antibakteriális felület

course info icon

A nyomólapok felülete ezüst nanorészecskéket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nem kívánt mikroorganizmusok terjedését.

Nem marad ujjlenyomat

course info icon

A nyomólapok felülete speciális védőréteggel van ellátva, amelyen nem marad ujjlenyomat. Az esztétikai funkció mellett ez a felületi kezelés más előnyökkel is jár. A nyomólapokat nem kell olyan gyakran takarítani, ami jelentősen megnöveli élettartamukat.

100% kompatibilitás

course info icon

A Dot.Dot a és Linka nyomólap 100%-ban kompatibilis az összes Alca öblítőrendszerrel.

play button