Minden részletében

Mindannyian egyediek vagyunk. Személyiség, ízlés, érdeklődés, temperamentum. Ez határoz meg bennünket. Megérdemeljük, hogy olyan környezetben éljünk, amely tükrözi egyéniségünket. A legapróbb részletekig.

Videó lejátszása

Négy színváltozat

Kiválasztottuk a legkedveltebb árnyalatokat, és tökéletesre hangoltuk az egyes INDIVIDUAL termékek színeit. Tehát nem kell attól tartania, hogy a nyomólapok, a szifonok, a click-clack leeresztők vagy a sarokszelepek nem illenek egymáshoz vagy az Ön fürdőszobai szerelvényeihez.

Tökéletesen illik

PVD termékeink lehetővé teszik az egész program összeállítását, hogy illeszkedjenek a fürdőszobai szerelvényekhez és más gyártók egyéb termékeihez.

Egyedülálló PVD technológia

FÉNYES
(3Q/2021-től)
SZÁLCSISZOLT MATT

Ezeknek a termékeknek a felületét egy speciális anyag, nagyon vékony rétegben történő felhordásával hozzák létre, amely teljesen összeolvad az alapfelülettel.

Ennek eredményeként megnő a termék tartóssága és élettartama. De elegáns a megjelenés is. Vagy szuper fényes kivitelben, vagy szálcsiszolt változatban, markánsabb textúrával.

Tökéletes harmónia

Válassza Ön akár az elegáns rózsaszín arany felületet, a kápráztató arany színt, a méltóságteljes nikkelt, vagy akár a modern gun metált, az INDIVIDUAL program valamennyi felülete biztosítja a színek tökéletes állandóságát, valamint a karcállóságot.

Fedezze fel az INDIVIDUAL programot

Az INDIVIDUAL program termékeit partnereink fürdőszoba bemutatótermében találja meg.

Amennyiben érdekelné az INDIVIDIUAL program PVD mintája, forduljon értékesítési képviselőjéhez, vagy küldje el igényét a rendelésre.

Színminta rendelése