{remove}

{/remove}

A „Csehország Top Hölgyei“ ankét eredményeként, az év vállalkozónője immáron egymás után másodszor is Radka Prokopová lett, az Alcaplast ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa.

A „Csehország Top Hölgyei“ elnevezésű ankétot az Economia kiadó rendezi 2006-tól kezdődően. A húsz tagból álló szakmai zsűri, melyet a közszféra, valamint az üzleti világ képviselői közül állítanak össze, felkutatja az érdekes női személyiségeket és több kategóriában osztja ki közöttük az értékes díjakat.

A Vállakozónők kategóriában, ahol a meghatározó kritériumok között a vállalkozói történet 45%-kal, a konkrét projektek sikeressége 35%-kal, míg a a társadalmi hozam 20%-kal járul hozzá az eredményhez, ebben a kategóriában a Zásilkovna (csomag és küldemény kézbesítés) alapítója és tulajodnosa, Simona Kijonková nyerte el a megtisztelő második helyezett címet, míg a harmadik helyet Martina Vítková, az NWT (technológia és innováció) társtulajdonosa és pénzügyi igazgatója érte el.

A többi kategóriában az idei nyertesek sorát egészíti ki Daniela Pešková, a Česká spořitelna (Cseh Takarékpénztár) igazgatótanácsának tagja (az Év Managere kategóriában), valamint Eva Zažímalová, a Cseh Köztársaság Tudományos Akadémiájának elnöke (a Közszféra kategória győztese).

„Mindannyian egy rendkívül nehéz és embertpróbáló évet tudhatunk magunk mögött. Ezt a díjat egész cégünk értékelésének tartom, és rendkívüli módon tisztelem érte valamennyi dolgozónkat, akik megmutatták igaz jellemüket és leküzdötték ezt a problémákkal tüzdelt helyzetet,“ tette hozzá győzelméhez Radka Prokopová.

{remove}

{/remove}