Az Alcadays hagyományosan az év legnagyobb eseménye az Alca számára. Minden évben számos találkozó színhelyévé válnak olyan emberek között, akik gyakran csak képernyőről vagy telefonról ismerik egymást. Üzleti és személyes kapcsolatok kialakításának helyszíne. Az idei év hozott valami ráadást.

Főszerepben a dizájn és az elegancia

Október 18-án, szerdán a prágai Alca bemutatóteremben rendezett gálaesttel vette kezdetét a többnapos találkozó és a gyártócsarnok megtekintése. Itt a vendégek egy helyszínen tekinthették meg a teljes termékkínálatot. Az est fénypontja az új Linka és Dot.Dot nyomólapok keresztelője, melyeknek tervezője Lucia Koldová dizájner . Többek között egy interaktív nyomólap is helyet kapott, amely szintén az Alca és Lucia Koldová együttműködésével jött létre. Ez a bemutató az októberi Designblok vásár része volt, ahol nagy sikert aratott a látogatók körében. Nem kevesebb sikert ért el a bemutatóteremben is.

Az egész szerda estét elegancia és előkelőség jellemezte, finom ételek, zene és jó hangulat kíséretében.  A tökéletes hangulatot az Obelisk Pincészet remek borai tették teljessé.

Főszerepben a dizájn  és az elegancia

A kellemest a hasznossal ötvözi

Az Alcadays, mint minden évben, most is lehetőséget teremtett az ügyfelekkel és partnerekkel való találkozásra Európa-szerte és azon kívül is. „Az ügyfelekkel napi kapcsolatban vagyunk, de többnyire csak elektronikus úton. Viszont minden tapasztalt üzletember tudja, hogy a kapcsolatokat a legjobban, személyesen lehet kiépíteni. Az Alcadays egyedülálló lehetőség számunkra ebből a szempontból és örülünk neki." – mondja Jan Pěček, az Alca értékesítési igazgatója.

Az október 18 - 21. közötti napokban megrendezett Alcadays keretében több mint 50 üzleti találkozóra került sor, bemutatókkal és a gyártócsarnok látogatásával egybekötve.  A vendégek részt vehettek az Obeliszk Pincészetben kóstolóval egybekötött tárlatvezetésen és megtekinthették a csodálatos Valtice-i kastélyt. „Szeretnénk megmutatni partnereinknek, hogy az Alca egy nagy cég, amellyel öröm együtt dolgozni. Igyekeztünk olyan programot készíteni nekik számukra, ami nem csak munka jellegű, hanem szórakoztató is. Úgy gondolom, sikerült ezt egyensúlyba hoznunk és a vendégeink elégedetten távoztak." így értékelte a rendezvényt Radka Prokopová ügyvezető igazgatónő.

A kellemest a hasznossal ötvözi
„ Néha sok erőfeszítést igényel, hogy jó eredményt érjünk el, de ha sikerül, jó érzéssel tölt el az elvégzett munka.“
František Fabičovic, az Alca vezérigazgatója

Köszönjük, hogy velünk tartottak

24 országból több mint 250 üzleti partner látogatott el Alacadays rendezvényre. „Néha sok erőfeszítést igényel, hogy jó eredményt érjünk el, de ha sikerül, jó érzéssel tölt el az elvégzett munka. Az Alcadays minden bizonnyal egyike azoknak az eseményeknek, amely megérte az erőfeszítést.” – zárja szavait František Fabičovic, az Alca vezérigazgatója.

Szeretné látni, milyen is volt a rendezvény? Tekintse meg a galériánkat, és nézze meg az estről készült videót vagy a vendégeinkkel készített interjúkat.

Képgaléria az Alcadays rendezvényről