A múlt héten voltak az Alca-napok: az idei év legnagyobb eseménye ügyfeleink számára. Több mint 130 partnert köszöntöttünk, ezúttal elsősorban a fióktelepeink régióiból. A vendégek Lengyelországból, Magyarországról, Romániából, Bulgáriából, valamint más országokból, például Moldovából és Albániából érkeztek.

Ezen a hagyományos őszi rendezvényen ügyfeleinknek lehetőségük volt meglátogatni a prágai bemutatótermet, valamint az FV Plast Čelákovicében és az Alcadrain Breclavban található gyártóüzemeit. Bepillanthattak az egész Alca-csoport leple alá .

Emellett elsőként fedezhették fel a 2023-ra tervezett új termékeket, és egyúttal lehetőségük nyílt arra is, hogy minden termékünket élőben megérintsék. Legnagyobb benyomást az Alcasystem tette rájuk – ami egy moduláris rendszer a falak előregyártásához, s melyet főként fürdőszobák építéséhez és felújításához használnak, s amely az Alcadrain szanitertechnológiát és az FV Plast csőrendszereket is integrálja.

S mivel szeretjük összekapcsolni a kellemeset a hasznossal, a háromnapos rendezvény minden estéje borkóstolóval egybekötött gálavacsorával zárult.

A fényképgalériában megnézheti, hogyan zajlott az esemény.